Game Of Tribes – prima editie de succes

Game Of Tribes – prima editie de succes

Concursul Game Of Tribes a fost un succes prin simplu fapt al realizarii lui. 35 de campanii s-au intrecut pentru 14 premii, in prima competitie de premiere a eficientei si creativitatii clujene.

Toti cei care am participat la Gala Game Of Tribes am avut parte de un stand-up comedy continuu oferit de prezentatorii evenimentului. Acest show ne-a facut sa ne simtim ca un grup de prieteni dintr-un mic cartier, care ne stim pe nume si vorbim pe sleau. Scopul evenimentului de a uni tribul si a ne face sa ne simtim o comunitate, a fost implinit.

Din pacate, agentii mai vechi in piata nu au inscris campanii in concurs, iar alte organizatii si companii care au avut proiecte de marketing frumoase poate n-au oferit suficient interes proiectului. Acest lucru face un defavor tuturor.
Daca dorim sa avem profesionisti creativi, campanii remarcate, clienti educaţi, bugete mai mari de marketing trebuie sa aratam cu totii ce proiecte creative si de impact realizam.
In aceasta competitie nu a fost vorba despre premii si orgolii, ci despre puterea exemplului, despre colaborare, prietenie si colegialitate.

Daca vrei sa vezi campaniile participante in concursul Game Of Tribes, urmareste prezentarea de mai jos.

In final, doresc sa felicit colegii si colegele mele din IAA YP Cluj care au organizat acest proiect.
Un bravo transmit juratiilor si Bancii Transilvania pentru suportul acordat, cat şi celorlalti parteneri care au fost alaturi primei editii din Game Of Tribes.

Calin Biris
Presedinte, IAA YP Cluj.

LEAVE A COMMENT:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

©2015 Game of Tribes, Cluj-Napoca