Clujene, te vrem la Gala Game of Tribes!

Clujene, te vrem la Gala Game of Tribes!

Game of Tribes a venit toamna aceasta cu un eveniment menit să premieze campaniile de marketing, evenimentele și brandurile clujene. Ți-ai nominalizat favoriții, i-ai votat, iar acum te invităm să îi susții la Gala Game of Tribes, care va avea loc în data de 13 octombrie 2016 la Casino Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.

Cu ocazia organizării acestui eveniment de către IAA Young Professionals, clujenii au dat dovadă de implicare și devotament față de Cluj-Napoca, fie că orașul e doar o adresă din buletin, fie e în sufletul lor. De aceea, Game of Tribes dorește să îi aducă în fața publicului de la Gala de Decernare a Premiilor din data de 13 octombrie 2016 pe toți cei care ”vorbesc” despre Cluj prin proiectele pe care le realizează. Mai mult decât atât, clujenii vor putea fi răsplătiți cu premii în cadrul secțiunii “ClujeanDeVotat”.

”Prin Gala Game of Tribes dorim să spunem un mare Mulțumesc! tuturor echipelor de marketing și comunicare care s-au implicat asiduu în realizarea de campanii și proiecte care promovează atât de frumos orașul nostru. Clujul a devenit cunoscut prin brandurile mari care îl populează și care crează locuri de muncă, oferind servicii și produse competitive pe piața internațională, prin multele evenimente organizate aici pentru absolut toate categoriile de public, prin campaniile de promovare care au atras atenția asupra unei cauze sociale sau culturale sau pur și simplu prin clujenii care se implică activ în societate și care sunt adevărați ambasadori pentru oraș oriunde se duc în lume. La Gala Game of Tribes din 13 octombrie îi vom premia pe toți cei care într-un fel sau altul au ajuns la inima publicului.”, a menționat Dana Gherasim, Project Leader Game of Tribes.

Pentru a-ți asigura locul la eveniment, completează formularul de participare de pe site-ul www.got.marketing-tribe.ro și prinde un loc în față. Nu uita că locurile sunt limitate.

Game of Tribes este un proiect realizat de IAA Young Professionals și are ca scop premierea celor mai faine campanii de marketing din Cluj-Napoca, precum și echipele din spatele lor. Publicul a fost cel care a nominalizat campaniile sau brandurile preferate, încadrându-le în cele șase categorii: campanii out of the box, evenimentul anului, campanii de responsabilitate socială, cel mai bine promovat loc/obiectiv turistic, brand à la Cluj sau Omul “Cluj”.

Câștigătorii au fost desemnați în urma votului publicului larg exprimat online și al votului exprimat de un juriu de specialitate.
Mai multe informații despre eveniment puteți afla pe www.got.marketing-tribe.ro.
 

Dana Gherasim
Project Leader Game of Tribes
Email: dana.gherasim88@gmail.com
Tel: 0742672422

comunicat-gala

LEAVE A COMMENT:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

©2015 Game of Tribes, Cluj-Napoca