Acolo unde se întâlnesc marketingul, muzica şi scrisul

Acolo unde se întâlnesc marketingul, muzica şi scrisul

julie-pardau

Dragi marketeri şi iubitori de idei originale,

Cum toate se leagă exact cum trebuie şi la momentul potrivit, a venit timpul să vă prezint momentul muzical live al serii Game of Tribes 2016.

Sunt Julie Pardău şi sunt onorată că anul acesta voi susţine un moment artistic muzical la evenimentul de marketing al toamnei. Întâmplarea face (sau nu e doar o întâmplare) să fiu alături de voi atât în calitate de muzician cât şi de copywriter; două pasiuni, două vocaţii care se unesc prin nevoia comună continuă pentru armonie şi balans.

Rândurile mele sunt un manifesto. Viziunea mea este simplă.

Susţin Clujul şi capacitatea sa incredibilă de transformare.
Susţin dinamismul cu care evoluăm împreună.
Susţin calitatea în acest proces de evoluţie.

Impactul cuvintelor, mesajelor pe care le transmitem prin scris, muzică, evenimente sau cu fiecare campanie, este unul mai mare decat ne imaginăm. Dincolo de visele despre succes pe care le avem, avem şi o responsabilitate: aceea de a conştientiza că ceea ce aruncăm în lume se va întoarce înapoi la noi.
Ceea ce inovăm acum sau nu creează mentalitatea noastră a tuturor pe termen mediu şi lung.
Aceasta este influenţa domeniului nostru, pasiunii noastre, care ne cere să fim continuu conectaţi la lume şi la oameni.

Asadar, de abia aştept să ne întâlnim la gala Game of Tribes, la un moment relaxat muzical, pozitiv, cu vibraţii bune, menit să aducă împreună pe 13 octombrie cele mai puternice voci ale Clujului.

Photo: Gabriel Rosca www.gabirosca.com

LEAVE A COMMENT:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

©2015 Game of Tribes, Cluj-Napoca